Reklamaatio nettimaailmalle

Jos Bloggerinkin on aivan pakko tehdä vasten käyttäjän tahtoa näitä uudistuksia huonompaan, niin voisivatko edes testata, että uusi versio toimii iPadissa. Kyllä eivät ole testanneet. Kerron: ei toimi. En ole siis kadottanut kykyä jakaa tekstiä kappaleisiin, mutta Blogger on. iPadin kappaleenvaihto toimii nätisti täällä kirjoitustilassa, mutta ei sitten julkaistessa. Reklamoin. Luulisi niillä siellä googlessa olevan tarpeeksi rahaa ja ymmärrystä iPadin toimivuuden testaukseen, on modernia teknologiaa tämä, kuuletteko. Kyllä minä mieleni nyt pahotin. Ja tähän uusi kappale: Reklamoin!

Kommentit

Aamen ;)

Tiedä sitten iPadista, mutta minulla on jo tavallisella tietokoneellakin hankala saada Blogger toimimaan haluamallani tavalla :(
Anonyymi sanoi…
Minulla on ollut nyt kolme vuotta Mac-uskovaisten suosima MacBook. Heti kun tämä simahtaa, vaihdan takaisin PC:hen. Mac-uskovaisten mielestä on palvelun vika jos se ei toimi macissä. Minulle on ihan sama jos se ei toimi, sillä PC:ssä toimii kaikki mitä tarvitsen. Aamen ;)
Arja sanoi…
Ina, sinulle tunnustusta täällä
http://kulttuurikukoistaa.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html.
Ari sanoi…
Uudistuksien toimivuudet laahaavat joskus, tai aika useimkin pahasti perässä.
Ina sanoi…
Kiitos Arja, ja pahoittelut, että blogi tosiaan on hieman "epäaktiivisessa vaiheessa", MOT.. ;D Vaihdan pian takaisin pc:hen, jos sitten toimisi taas.
Laura sanoi…
Tosi ärsyttävää :( itse aloitin vasta uuden blogin ja huomasin heti et ainakin mallinsuunnittelutyökalu ei ollut yhtä näppärä kuin aikaisemmin, sen kanssa sai vähän enemmän tehdä työtä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen