Vauva tuli taloon

Uusi lukutoukka on syntynyt, sopivasti jouluksi. :) Jatkossa pääsette siis seuraamaan, saadaanko poikalapsi lukemaan kirjoja ja jos niin miten, mutta siihen taitaa mennä hetki, niin ihmeellinen kuin hän tietysti muuten onkin.

Kaikki on siis hyvin ja olemme onnesta melkein mykkänä kaiken aikaa, kuten tuppaa käymään kun vähän vanhemmalla iällä saadaan tällainen käänne elämään - kahden akateemisen uraihmisen vaippa- ja arkisekoiluista riittäisi suht humoristista jaettavaa, mutta kun tämä ei ole vauvablogi, niin jätän ne tarinat muille: tiedän, että aivan uutta nämä jutut eivät ole muulle maailmalle kumminkaan vaikka meille joka päivä on suuria ihmeitä täynnä (maitokakka!! oooh!! unihymy - onpa lahjakas lapsi!! se osaa aivastaa!!).

Palailen blogiin, kun pääsen tästä euforiasta jotenkin järkiini ja koen kiinnostusta taas ulkomaailmaakin kohtaan. ;) Alan ymmärtää, miksi monet mieskirjailijatkin ovat tehneet isyydestä loistavia kirjoja, kun katson uuden isän huumaa: nyt on kerrankin asia, joka menee mulla kirjojen edelle kirkkaasti, ei niin että olisi aikaa lukea kylläkään..

Siispä oikein hyvää uutta vuotta 2012 ja kuulumisiin! :)

Kommentit

Sanna / Luettua sanoi…
Hurjasti onnea teille! :)
Susa sanoi…
Onnea Onnea joulunajan pojasta ♥ Ihania, juuri niitä maitokakan/ensihymynhuuruisia hetkiä teille, ne ovat parhaita!
Pekka sanoi…
Paljon onnea koko perheelle!
Amma sanoi…
Paljon onnea! Sitä se on, ihmettä ja kummastusta sekä ihastelua. Välillä niitä pieniä epätoivon hetkiäkin, mutta hienoa kaiken kaikkiaan. Nauttikaa!
Salla sanoi…
Onnea täältäkin!
Tessa sanoi…
Paljon onnea, ja jopa oli loistava kuvaus vauvan ihmeistä!
PS. Minä en tiedä mikä on maitokakka mutta lupaan etsiä tiedon jostain muualta.
Jenni sanoi…
Paljon onnea koko poppoolle. :) Tuollaista vauvablogia voisin melkein lukeakin. ;)
Ihana kuulla, että kaikki on hyvin!
Saana sanoi…
Paljon paljon onnea! Seurailen edelleen blogiasi siinä toivossa, että jossain välissä (ehkä 15 vuoden päästä) ehdit taas kirjoitella. Hauskoja ihmetyksen hetkiä koko perheelle! Nähdään viimeistään saaristossa!
Tahruska sanoi…
Onnea kovasti! Kyllä se tuoreen vauvan tuijottelu voittaa mielenkiintoisimmankin kirjan ilman minkäänlaista vastusta :)
Liina sanoi…
Oikein paljon onnea! Ihana juttu :)

Kyllä ne unihymyt vaan on mahtavia. Näkeeköhän ne unta maidossa kylpemisestä silloin?
marjis sanoi…
Viettäkää ihanaa ja rauhaista vauvailua. :) Vaikka yleensä en jaksa lukea vauva-asioista, niin nyt on pakko tunnustaa, että olisi kyllä kiva lukea sun pitämää vauvablogia, että saisi hihitellä kaikille uusille asioille. Ihan vaan vinkkinä ;)
marjis sanoi…
Ai niin, jaksan kyllä lukea muutamia vauvajuttuja, esim. edellä kommentoineen Liinan ja Suden hetken satunnaisia vauvajuttuja. http://sudenhetki.blogspot.com/

Se riippuu siis kertojan äänestä. :)
Ina sanoi…
Kiitos kaikille onnitteluista! :) Jotenkin sitä tuntee olevansa kävelevä kliseepankki, kun menee yhdestä 51 senttisestä näin sekaisin, mutta ei sille voi mitään, alkukantaisuus on pitänyt meidät hengissä tähän asti - pitää vaan heittäytyä nauttimaan ja onneks tässä taloudessa asuu myös toinen järkevänä pidetty aikuinen, joka on vähintään yhtä sekaisin onnesta ja ihmetyksestä (ellei muuten jopa enemmän: äiti ehtii odottaessaan jotenkin orientoitua, isyys näköjään iskee sitäkin suuremmalla voimalla yhdessä yössä ;): kun kysyin, mitä hän ajatteli syntymäyönä, kun olin itse aika poissa pelistä ja vauva oli isän hoivissa, hän tiivisti sen näin: "Maailma paha, vauva hyvä." Siinäpä se! ;)

Loppujoulun vetistelimmekin vuorotellen joululauluille. Voi hyvä tavaton.

Sisareni sanoi siskontytölle, että kyllä ne vielä tosta palaa normaaleiksi. Uskon siihen ja ehkä heitän tänne väliin jotain pieniä arki-anekdootteja joskus, jos yleisö sen kestää.

Saana: välitän terveiset kahdelle äijälle ja toivon tosiaan, että saan luettua vaikka edes lastenkirjoja alle 15 vuodessa.. ;D ovelana jätin jotain lukemiani kirjoja arvioimatta ja teen niistä ehkä juttuja nyt, tekstin tasosta en tiedä, mutta katellaan. Ainakin kirjoitan vauvakirjoihin tekstiä ja raporttia n. 100 sivua päivässä (vähän liioittelen), mihin tässä tavoistaan pääsisi... Mies ottaa sitten samalla innolla videota ja valokuvia, joten pian voimmekin perustaa oman gallerian tästä teemasta.

Kiva, jos jaksatte kuitenkin kurkistella aina toisinaan tänne, vaikka tahti hidastuu.
Rooibos sanoi…
Onnea onnea täältäkin!
Onna sanoi…
Onnittelut! Meillä elettiin viime joulun alla samassa sumussa ja ihmetyksessä. Ja joka päivä oppii jotain uutta. Myöhemmin lapsi oppii joka päivä uutta, ja se se vasta ihmeellistä onkin :D
jukka s. sanoi…
Onnea tekijöille !
Päivi sanoi…
Onnea kaikille kolmelle vielä tätäkin kautta. Toivottavasti pääsen näkemään jälkikasvua ensi vuonna jo ennen kesää! Voin vain kuvitella, että pikkumies on tällä hetkellä teistä kaikista täysjärkisin :) Hienoa vuodenvaihdetta, Päivi
Marjaana sanoi…
Ihana joululahja! Hurjasti onnea koko perheelle ja auvoisaa uutta vuotta!
Reeta Karoliina sanoi…
Ihanaa! Onnea! <3 <3 <3

Ja saa tännekin vauvajuttuja kirjoitella!
Onnea vielä tätäkin kautta ja yhtä ihmeellisiä päiviä jatkossakin! <3
pilami sanoi…
Suuret onnittelut!
Satu sanoi…
Onnea vielä tätäkin kautta :)
Arja sanoi…
Paljon onnea Inalle ja koko perheelle, mahtavaa. Toivottavasti ehdit joskus postailla lukevan äidin elämästä :-) ja pitäähän pienellekin pian alkaa lukea ääneen... Siskontyttöni tunnisti vauvana jo paljon ennen puhumaan oppimista Kirsi Kunnaksen runoja, ilmeistä ja jokelluksista päätellen, kai sanat ja rytmi jotenkin vetoavat, vaikkei itse niitä vielä osaa muodostaa.
Booksy sanoi…
Lämpimät onnittelut täältäkin!
Tomi K. sanoi…
Lämpimät onnittelut. Hienoja uutisia. Äitiydestä kannattaa nauttia, aika kuluu nopeasti ja kasvun seuraamiseen ei juuri kyllästy. Koetan siis blogilukijana kestää sen, ettei suosikkiblogini päivity ihan entiseen tahtiinsa.
Ina sanoi…
Kiitos Tomi ja kiitos muillekin! Toivon kärsivällisyyttä myös sen suhteen, että jutut voivat olla vähän koomaisia/ytimekkäitä tässä jonkun aikaa...

Luin just iltarutiinien ylistyksen ja meidän iltarutiiniksi tulee yllättäen iltasatu. ;) Jos ei muuten niin äidin iloksi ja kehitykseksi. Kiinnostavaa palata taas lastenkirjojen maailmaan, Kunnakseen ja muihin ja saada suoraa palautetta kohderyhmältä...
Tästä tuli lämmin ja hymyinen olo. Olen ollut tällaisena varjoseuraajana täällä mutta liitynpä nyt kokonaan. Onnea ja iloa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen