Unihiekkaa blogissa

Haloo päivää. (taitaa olla päivä, oletan?) Koska olen itse siirtynyt x-ajaksi hiljaiseloon blogimaailmassa (tosielämässä kodin äänimaailma on sen sijaan ajoittain, hmm, sanoisinko erilainen kuin ennen ja hiljaiselosta kaukana, sori naapurit!) niin tyydyn linkkaamaan teille tällä välin parempaa luettavaa:

1) monien bloggaajien suosikkikirjailija Helmi Kekkonen on aloittanut oman Sivulauseita-kirjablogin, ihanaa! :) Menkääpä sinne siis vaikka täältä.

2) (varoitus: vinkissä äitiasiaa, poistu heti, jos ei kiinnosta): tänä keväänä on tulossa lempparibloggaajieni melko päräyttävä äiti-kirja nimeltä Vuoden mutsi. Tiedän sisällön päräyttäväksi ja hauskaksi, koska sattumoisin toimin koelukijana ja kommentaattorina sairaslomalla - nauratti! Project Maman Katja ja Salamatkustaja Satu ovat siis lyöneet viisaat päänsä ja surkeimmat äitikokemuksensa yhteen ja saaneet aikaan ekan lapsivuoden oppaan, jota en suosittele tosikoille, mutta kaikille muille kyllä. Kirja julkistetaan keväällä, mutta kirjan blogi on jo avattu ja löytyy täältä. Sieltä saanee tuntumaa siitä, kuuluuko kirjan kohderyhmään - eli menikö äitiys kuten Strömsössä vai ennemmin siellä Strömsön viereisellä saarella?

3) (varoitus: älä nyt lue tätäkään, jos lapsiasia ei kiinnosta): tämän vuoden kirjasaldoon mahtuu peräti yksi kirja, mutta sitäkin tärkeämpi. Luin Tieto Finlandia -ehdokkaana olleen Unihiekkaa etsimässä -oppaan, jonka todellakin pystyy lukemaan väsyneenäkin. Kirjoitan siitä pidemminkin joskus, mutta tässä vaiheessa mainitsen, että se kannattaa ehdottomasti lukea jo odotusaikana, suosittelen! Vaikkei uniongelmia tulisi, kirjassa on silti arvokkaita vinkkejä kaikille sen takaamiseksi, että unet sujuisivat hyvin alusta asti (jos ovat sujuakseen). Meillä luojan kiitos nukutaan toistaiseksi yöt hyvin, mutta lisäoppi ei ole tässä aiheessa koskaan pahasta, ainakaan jos on niin huono valvoja kuin minä. Kirjan avulla ystävät ovat myös onnistuneet unikouluissa varsin menestyneesti, joten älkää alistuko väsymykseen (jos väsyneet jaksavat blogeja lukea, mutta on täällä niitäkin. Sitä paitsi itse ehdin pääasiassa lukea enää vain Hesarin ja blogeja että sikäli.). There is hope!

Kuulumisiin (taas ensi kuussa ;)!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen