Blogistanian Finlandiat

Salla koordinoi tänä vuonna blogistanian Finlandia-kisan, katsokaa lisää täältä. Loistoidea, jonka deadlinen tänä aamuna klo 10 missasin täysin, meillä nukuttiin ja hoidettiin aamurumbaa sen jälkeen, mutta jos en ehdi laskentaan enää mukaan, niin mun ehdokkaat sitten muuten vain tiedoksi. ;)

Olisi pitänyt tehdä postaus ennakkoon, nyt en ehdi tekemään kunnollista perustelua tai etsiä tähän hätään muiden arvioita linkeiksi. Näistä kaikista olen kirjoittanut itse ainakin jotain Lilyssä syksyllä ja ovat olleet bloggaajien suosiossa muutenkin. Mutta pulinat pois ja lista peliin:

1) Tuomas Kyrö: Kerjäläinen ja jänis. Kyröltä täysosuma, jota hehkutin pitkin syksyä - perusteellisen arvion tekeminen tosin on vielä tekemättä, mutta ehkä senkin aika vielä tulee... Tässä Kyrö-Hotakais-vertailu (huom, kaikki tekstit sairaslomaltani iPad-ajoilta, siksi kirjoitusasu on kökkö ja tekstit lyhyitä)

2) Essi Tammimaa: Paljain käsin. Hienoa uutta naiskirjallisuutta, kiinnostava perhetarina ja omaperäinen kertojan ääni. Arvioni täällä.

3) Helmi Kekkonen: Valinta. Helmi on suosikkikirjailijoitani, mutta vähän pienemmän piirin tuntema toistaiseksi, haluan nostaa myös siitä syystä esiin. Kaunis, runollinen romaani perhesalaisuuksista, suosittelen runotytöille. Pieni kommentti täällä.

Sitten vain odotetaan Sallan yhteenvetoa, johon pääsee siis kuusi eniten ääniä saanutta.

Kommentit

Tammimaa ja Kekkonen ovat omiakin ehdokkaitani. :) Pidetään siis peukkuja!
Unknown sanoi…
Paljon onnea vauvasta, myöhästyneesti mutta kuitenkin!! Ihanaa!

2/3 samoja meillä :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen