Pikainfo kirjablogistitreffeistä

Yritän tätä kautta vielä tavoittaa ainakin osan tänään kirjablogistitreffeille tulijoista: kokoustila, jossa nähdään on niin hankalassa paikassa, etten tiedä olisinko löytänyt sinne ikinä itse.

Treffeille ilmoittautuneet: jos epäilette suunnistustaitojanne, tulkaa klo 14.50 Avaimen osastolle 6d88, niin mennään siitä yhdessä. Toisaalta luotan siihen, että messujen infopisteestä osataan neuvoa oikeaan paikkaan..

Palailen muuhun messuraportointiin tänään tai huomenna! Tämän päivän pikavinkki: Hesarin esikoiskirjapalkintoehdokkaat esiintyvät tänään klo 14 Aleksis Kivi -lavalla. Sami Hilvon Viinakortti on ehdokkaana, mistä ilahduin, koska muita en ole lukenutkaan. :-/ Täytynee skarpata, nythän tän messurumban jälkeen ehtii taas lukea..

Kommentit

Kiitos ohjeista ja pikavinkistä! Pian nähdään!
Kiitos Avaimen tilaisuudesta. Se oli kaikin tavoin antoisa.

Esikoiskirjoista suosittelen sitä Franzenin uutta. Ainakin minut se yllätti (myönnän, että minulla oli ennakkoasenteita, mutta Franzen osaa kirjoittaa).
Kiitos kovasti tilaisuuden järjestämisestä. Oli aivan mahtava juttu!

Lumiomena, Franzen sanoikin eilen lavalla, että hän kuulee usein kommentin, että ennakkoasenteista huolimatta hänen kirjastaan oli pidetty.
Susa P. sanoi…
Kiitos minunkin puolestani. Oli kiva kuulla kirjailijan työstä ja kustannusmaailmasta yleensä.

Minäkin myönnän, että minulla oli negatiivinen asenne Franzenin kirjaa kohtaan, mutta se on saanut niin paljon hyviä arvosteluista, että munkin on pakko lukea se jossain vaiheessa. En kuitenkaan halua maksaa sen lukemisesta eli odottelen, että se on kirjastossa vapaasti lainattavissa:) Harmittaa, että missasin eilen Franzenin esityksen.
Arja sanoi…
Kiitos Ina eilisestä! Messut oli varmaan aikamoinen työrupeama muutenkin kustantamon edustajalle... Mutta kivaa oli ja uusia ajatuksia herätti. Toivottavasti tästä tulee perinne.
Ja Franzenin uusimmasta löytyy lyhyesti munkin blogista samat kommentit kuin muillakin: yllätti.
http://kulttuurikukoistaa.blogspot.com/2010/08/monella-alalla-hyvat.html
Leena Lumi sanoi…
Kiitos, Ina!

Linkitin blogisi.
Ina sanoi…
Kiitos itsellenne, ootte ihanii! :)

Yritin ostaa Franzenin sunnuntaina ja se oli loppu, voi pettymysten pettymys! Ja alan kallistua blogien perusteella siihen suuntaan, että se taitaa olla tosi hyvä. Täytyy lukea.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen