Lukutoukkien kokoontumisajot

Perjantaivinkki kaikille teille, jotka kaipaatte lukupiiriä: Jenni, Sara ja Tomomi ovat perustaneet kaikille avoimen virtuaalilukupiirin. Aloituskirjana on vaikuttavasti nobelisti Doris Lessingiä - can't wait! En varmaan ehdi lukea mitään yhteiskirjoja, mutta sehän ei estä mua osallistumasta keskusteluun. ;)

Kerron samalla, että Hesan kirjamessuilla on luvassa muutakin kirjablogistiaktiviteettia: lauantaina 30.10. on klo 15 Avaimen organisoima kirjablogistitreffi, jonne kaikki kirjabloggaajat ovat tervetulleita! Avauspuheenvuoron pitäjinä kirjailijat Elina Hirvonen ja Anu Silfverberg, jotka kertovat uutuusteokseensa liittyen voiko kirjoittamista opettaa. Sen jälkeen vapaata kirjakeskustelua ja bloggaajien vertaistukea.

Tilaisuuteen mahtuu 20 henkeä (ilmoittautuneita on tällä hetkellä 10), lisätietoja paikasta ja ohjelmasta saa multa.

Raportoimme tästä lukutoukkien kokoontumisajosta valokuvien kera myöhemmin ja alamme nyt jo jännittää, mitä laittais päälle - pistäiskö kauhtanan, rillit vai kulahtaneen villatakin? ;)

Kommentit

Jenni sanoi…
Ooh, ilmaista lukupiirimainostusta, suurkiitokset! Ja tosiaan, keskusteluun voi osallistua, vaikkei koko Muistikirjaa lukisikaan. Pääasia, että haluaa puhua kirjoista ja Lessigistä. :)

Kirjabloggarit ovat nyt kyllä todella aktiivisia. Muotibloggarit ovat jo jonkinlainen käsite, seuraavaksi tulemme me. Rillit huurussa ja kauhtanat lepattaen!
Mie olen niin ylpeä saadessani liittyä joukkoonne arvon blogistisisaret. :)

Kiitos lukupiirimainostuksesta!

Itse olen innoissani lukenut tuota sataa sivua. :)
Anonyymi sanoi…
Tuo lukupiiri vaikuttaa innostavalta. Olen mukana mahdollisuuksien mukaan, minkä Lukupiiriin kirjoitinkin. Lessing on aika vaikuttava alku.

Ja siellä Kirjamessuilla tapaammekin. Minä ajattelin laittaa jalkaan siniset sukat ja kiristää vähän harmaan villatakkini vyötä ;)

T. Lumiomena anonyymina (kun en jaksanut kirjautua Bloggeriin sisälle)
Unknown sanoi…
Harkitsen vakavasti virtuaalilukupiiriä, sillä Lessing on oikeasti hyvä kirjoittaja ja tuo kirja on ollut liian kauan listalla. Pistin jo kirjastosta varaukseen, eri juttu sitten kerkeänkö lukea kirjan ajoissa.
Ina sanoi…
Nyt tapahtuu kirja-alalla niin paljon ihan live-elämässäkin, että ei meinaa ehtiä edes lukea tai blogata. ;) Hirveetä. Täytyy korjata vahinko heti kirjamessujen jälkeen ja palata nysväämään epäsosiaalisesti kotisohvan nurkkaan kirjojen ja virtuaalielämän pariin. Mikä sujunee helposti, koska silloin onkin jo lempikuukauteni marraskuu..
Sara sanoi…
Hei Ina ja minäkin täällä jälkijunassa kiittelen lukupiirimme mainostamista! Nyt on ollut itselläkin niin kiire, että ihmettelen myös, milloin tässä ehtii lukemaan kaikkia kirjoja ja vielä kirjoittamaan niistä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen