Naispoweria syksyyn

Mitä syvemmälle kirja-alaan uppoaa, sitä isompi kiire syksyisin tulee. En ole tehnyt vielä edes kesän kirjoista arvioita ja uutta luettavaa pukkaa koko ajan - Scarlettmaisesti I'll think about it tomorrow, ja kirjoitan ainakin yhden arvion huomenna. Lupaan! ;)

Siinä välissä mainontaa mainioista naisista: Sofi Oksanen valloittaa maailman, näin se on! Ranskassa tuli huikea kirjakauppaketjun kirjapalkinto ekaa kertaa vieraskieliselle romaanille, uutinen esim. Hesarissa. Fantastique!

Syksyn uutuuskirjoista: Miina Supisen uusin ilmestyy viimein, on sitä odotettu! Apatosauruksen maa (WSOY) on tällä viikolla kaupoissa. Kerrankin voin linkata suoraan kirjailijan omaan blogiin, käykää Sokeripalassa lukemassa tunnelmia. Jos ette ole lukeneet Liha tottelee kuria -esikoista, suosittelen sitäkin. Miina on huomenna 19.8. WSOY:n kirjakaupassa haastateltavana klo 17.30, harmittaa, kun en pääse, mutta hakekaa nimmareita munkin puolesta!

Kommentit

Rooibos sanoi…
Olipa hieno uutinen Sofi Oksasesta, siistiä!

Uusista tai uudehkoista kirjoista puheen ollen: oletko lukenut Carol Shieldsin romaania Kaiken keskellä Mary Swann? Suosittelen, ja olisi kiva kuulla mielipiteesi :).
Katja sanoi…
Naispowerin ja syksyn kunniaksi: sinut on haastettu.
Ina sanoi…
Rooibos: en ole, Shields on mun suosikkeja ja oon lukenut sitä paljon, mutta Mary Swann on vielä lukematta. Pari luottolukijaa ei pitänyt siitä, joten unohdin edes yrittää.

Nyt kuulen ekaa kertaa suosituksen, joten lisättäköön sinne loputtoman listan perään.. ;)

Katja: just syksyn kunniaksi tota ei voi tehdä mulle!! ;D Voiko sen haasteen rajottaa vaan vapaa-aikaan, siihen pystyn kyllä (= koska syksyllä ei ole vapaa-aikaa, hahaa)
Rooibos sanoi…
Minulle tuo Shields oli ensimmäinen laatuaan, joten en osaa verrata sitä muihin. Jotenkin se vain sopi ihan täydellisesti kesän siihen vaiheeseen luettavaksi ja oli sellainen kirja siihen väliin, jota olin tiedostamattani kaivannutkin. Ei se tajuntaa räjäyttävä ollut, mutta tykkäsin silti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen