Linkki Lukuviikkoon

On tääkin kirjablogi: Lukuviikko meneillään, olisi teille hirveästi asiaa eikä yhtään aikaa! Apua!

No, tämä on nyt sitten kiireistä kirjablogia kiireisille ihmisille sanan varsinaisessa merkityksessä:

- Hesan kaupunginkirjasto täytti 150 vuotta. Olin juhlissa kuulemassa Bo Carpelanin puheen kirjastolle ja tuli melkein itku. Kirjat pitävät ihmisen liikkeellä. Carpelan on iäkkäämpi kuin olisi soveliasta tässä muistuttaa, mutta täynnä älyä, tunnetta ja karismaa! Menkää kirjastoon ystävät! Elätte pitkään ja laadulla!

- Huomenna julkistetaan Elina Hirvosen odotettu kakkoskirja Kauimpana kuolemasta. Kuulun niihin onnekkaisiin, jotka saivat arvostelukappaleen. En malta odottaa, että pääsen bloggaamaan siitä teille. Se kuuluu joka tapauksessa kevään must have -teoksiin, josta puhuvat jo ennen julkaisua kaikki (tai ainakin Arto Nyberg).

- Olen myös kuullut useita inspiroivia puheita kirjasta ja kirjan tulevaisuudesta. En ala saarnata siitä, vaan lähetän ystävältä saadun linkin You Tubeen: tämä on parin minuutin katsomisen väärti. Tsekatkaa kirjan tulevaisuus täältä.

Yes, we love to read. :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kyllä kannattaa katsoa toi video! Ihana.
Saari63
Ina sanoi…
Eiks ookin! Sopii täydellisesti kaikkeen e-kirja-keskusteluunkin, jota olen kuullut viime viikkoina. Viittaan - taas vaihteeksi - Parnassoon, jossa päätoimittaja kyselee, onko virhe laittaa kritiikit nettiin ja vähenevätkö lukijat sen takia.

No ei ole. Tiedän itse monia, jotka ovat kiinnostuneet Parnassosta vasta nettikritiikkien perusteella. En väheksy nettijulkaisemisen ongelmia, mutta en myöskään pelkää kirjan kuolemaa. Aamen. ;)

(keväisin musta tuppaa kuoriutumaan esiin intomielinen kirjan matkasaarnaaja, toivottavasti kestätte)
Pinkkis sanoi…
Minäkin odotan kovasti, että saisin Hirvosen lukemiseksi. Voi kestää, niissä kirjaston lainausjonoissa. :) (päätin jokin aika sitten, että en enää osta kirjoja kotiin - no, paitsi silloin kun on pakko, ja jos löytää kirpparilta, ja...)
Ina sanoi…
Hirvosen kirjastosta saamiseen voi kyllä mennä hetki, mutta odottaminen kannattaa! :) Menkää pian kirjaston jonoon, palaan asap.
Katja sanoi…
Huippuklippi! :D

Ps ootko huomannut että blogger in draftissa on vihdoin kolmipalstaleiskaa tarjolla.. Sit seuraavan kerran kun haluat koodata. ;)
Ina sanoi…
Etsin sisäisen koodaajani ihan näillä näppäimillä, haluaisin uudistaa pohjan vihdoin viimein.. Mutta tuota onko varma, etten saa mitenkään sössittyä koko blogia samalla taivaan tuuliin, tai nettisfääriin??
Katja sanoi…
Aina kannattaa copy-pastettaa oma koodi johonkin notepadiin ettei käy kylmät, mutta kokonaan blogia harvemmin pystyy poistamaan. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen