Etsitään eko-äitiä tai isää!

Keksin vasta kestovaippakeskustelun innoittamana luvata yhden kappaleen Vaippailmiö-kirjaa pienen lapsen äidille tai isälle, joka haluaisi koelukea kirjan ja ehkä jopa kokeilla kestovaippailua sen ohjeilla? Jos tällainen rohkea eko-vanhempi löytyy, niin ilmoittaudu meiliini tai kommentointikenttään 5.3. mennessä.

Vastineeksi haluan vain sopivan ajan kuluttua lyhyen (tai pitkän) ja rehdin avautumisen blogissa julkaistavaksi siitä, onnistuiko. En vaadi mitään perusteellista testimonialia, mutta kiinnostaisi kuulla, mitä vanhemmat kirjasta tuumaavat? Kiinnostavinta olisi itse asiassa kuulla molempien vanhempien mielipide, mutta se voi olla jo aika paljon vaadittu.. ;)

Kun kerran päästiin ekoiluun, niin kerron samalla yhdestä mainiosta blogiuutisesta: Kemikaalicocktailin Noora ja Project Maman Katja ovat alkaneet tehdä Ylelle Uusi musta -saittia, radio-ohjelmakin on tulossa maaliskuussa. Saitilla käydään nyt jo aika kiivasta keskustelua luonnonkosmetiikasta, ravinnosta ja kaikenlaisesta ekohippeilystä, virkistävää! Suosittelen wannabe-ekohipeille.

Seuraavaksi palaan takaisin ruotuun ja romaaniarvioihin: olen vältellyt Lahirin Kaimasta kirjoittamista pari viikkoa, kun en keksi Lahirista mitään uutta sanottavaa. Koko kirjailijan tuotannon lukeminen putkeen oli blogin kannalta harvinaisen hönö idea ja itselleni hyvin luonteenomainen: kun innostun jostain, niin tuppaa menemään överiksi. Yritän silti kehitellä jotain.

Kommentit

pilami sanoi…
MINÄ!! Esikoinen on tuloillaan ja tarkoitus olisi kokeilla kestovaippoja, mutta toistaiseksi olen kokenut ylitsepääsemättömän hankalaksi perehtyä siihen _miten_ se tapahtuu. Huoh, kaikki ne termit, erilaiset vaippamallit jne. Apua! Olen kylläkin kuullut (!) että imuja (?) voisi tehdä vanhoista pyyhkeistä, mikä olisi super-pop, koska kaappi on täynnä vanhoja käsipyyhkeitä, jotka eivät enää käytössä oikein toimi, mutta joita ei raaski roskiinkaan heittää. Mielelläni siis toimisin testihenkilönä ja lupaan kommentoida miehenkin näkemyksiä kestovaippailusta, mutta miinuksena todettakoon, että jälkikasvu syntynee toukokuussa, joten ihan heti en pystyisi raporttia rukkaamaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen