Kirjamessuille!

Koska en ehdi tehdä paljon muuta kuin Hesan kirjamessuja ja alkaa koko aihe tulla kohta korvista, täytyy järjestää arvonta niin kauan kuin jaksan:

Arvon lukijoiden kesken oman ja kollegan lahjoittaman kirjamessukutsun, siis 2 kpl (arvo 13 € /kutsu). ;)

Koska ilmaista lounasta ei olekaan, kiristän teitä samalla auttamaan löytämään syksyn kirjapaljoudesta jotain ihan uutta: arvontaan osallistuakseen tarvitsee vain kertoa kommentti-kentässä ensi maanantaihin mennessä, mikä on omasta mielestäsi syksyn kiinnostavin kirja?

Ei ole väliä, oletko jo lukenut sen vai aiotko lukea, onko kirja mainittu blogissa, onko ulkomaalainen tai kotimainen, mitä lajityyppiä edustaa - kaikki vastaukset ovat oikein!

Messut ovat siis ensi viikon torstaista sunnuntaihin Helsingin messukeskuksessa ja mikä parasta, samalla kutsulla pääsee Viini&Ruoka ja Musiikkimessuille! Kulttuuria! Arvonnan voittajilta pyydän maanantaina osoitetiedot sähköpostiini.

Ja pahoittelut Helsinki-keskeisyydestä. Saa osallistua kommentointiin, vaikkei messuille pääsisikään. ;)

Kommentit

Unknown sanoi…
Minä odotan Wilson Kirwan uusia tarinoita eli Voihan Wilson -nimistä teosta. Wilsonhan löytyisi sunnuntaina tuolta kirjamessuiltakin tarinoimasta :)
Anonyymi sanoi…
Oho! Tähän koukkuun täytyy tarttua. Syksyn kiinnostavin kirja on Uma Karman syyskuussa ilmestynyt nuortenkirja Mistä tunnet sä ystävän. Rakastuin esikoiseen (Kaiken se kestää) ja ilahduin siitä, että omakustannekin voi menestyä. Nyt toivon, että tämä uusi kirja löytää yleisönsä yhtä hyvin kuin ensimmäinen teos. Itsehän en kyllä 23-vuotiaana ja naispuolisena kuulu MTSY:n kohdeyleisöön, mutta viihdyin viikarikirjan parissa hyvin joka tapauksessa. Suosittelen tutustumaan!
Kaisa Kyläkoski sanoi…
Uutuuslistalla on vielä aika monta, joita en ole nähnyt. Todennäköisin antoisin on Teoksen julkaisulistalla näkyvä Kustaa H. J. Vilkunan Neljä ruumista. Tarina neljästä henkirikoksesta 1600-luvulla.
Juha Siltalan uusi kirja - Sisällissodan psykohistoria.

Suomalainen historia, itseymmärrys ja mentaliteetti on vielä aivan tukossa.

Suomalaisia miehiä raaistava 30-vuotinen sota ja varsinkin suomalaisten oman muinaiskulttuurin ja ihmiskuvan totaalisen tuhoamisprojektin kuninkaan ja kirkon toimesta aloittivat suomalaisten käsitysten vääristymisen yhteisöstä, kelpaavuudesta ja ihmisyydestä.

Tämä kirja tarjoaa muutaman avaimen tuhannen lukon arkkuun, joka murisee ja tärisee.
Mimole sanoi…
Ehdottomasti Fagerholmin Säihkenäyttämö. Pakko saada, satuin lukemaan Amerikkalaisen tytön juuri kesällä ja (itsenäinen) jatko-osa kuullostaa suorastaan säkenöivältä :)!
Alpo Tiilikka sanoi…
Innolla mukaan arvontaan, messuille tulen joka tapauksessa.

Niin itserakkaalta kuin se tuntuukin, minua on pari viime vuotta eniten kiinnostanut oma romaanini "Johtaja Sunnola". Siinä vauhdikas liikemies elää ja jättää jälkeä yritysmaailman pyörteissä. Kirja on omakustanne. Tietoa siitä on sivulla
sunnoplast.com.
Anonyymi sanoi…
Lastenkirja "Veeti ja kiusaajat" kolahti kohdalleen, kun etsin sopivaa ja mieleistä luettavaa kakkosluokkalaiselleni. MAinio juttu ja innosti tavaamaan.
Anonyymi sanoi…
Johanna Hulkko ja Säkeitä Pietarista. Lukekaa ihmeessä.

Kovasti odotan Hotakaisen uutuutta.

Lippua en tarvitse, koska saan Avaimesta Anna-Riikalta. (Olen siellä toimittajakurssilla.) Mutta ajattelin jättää jäljen käynnistäni, olen tykännyt kovasti lukea näitä juttuja. Paljon on tosin vielä lukemattakin.

Mukavaa viikonloppua!

t. Anja
Teresita sanoi…
Rauli Virtasen Saigonista Bagdadiin (WSOY). Virtanen lienee myös tavattavissa Kirjamessuilla. Kirjasta en paljoa tiedä, kun en ole sitä vielä nähnyt. Mutta kovasti kiinnostaa etenkin se osa, että mitä tapahtuu sen kaiken ulkopuolella, mitä meille pieninä pätkinä esim. uutisissa näytetään. Miten toimittaja tekee työtään sotatoimialueilla...
Pakko saada tämä omaan kirjahyllyyn!
Messuista en vielä tiedä, peltilehmä teki tenän ja täältä on kauhea matka etelän huveihin :)
Anonyymi sanoi…
Kyllä se on se Koneen ruhtinas. Ajattelin hankkia lasteni isälle isänpäivälahjaksi ja lukea sen sitten itsekin.

Tessa :-)
Anonyymi sanoi…
Kjell Westön Älä käy yöhön yksin.

T
Mimole sanoi…
Hei, voinko muuten linkittää sun blogin mun blogiin? Se löytyy osoitteesta mirjahiininkirjariihi.blogspot.com.
Ina sanoi…
Ilman muuta Moina - blogien linkittäminen omille sivuille on kai lähtökohtaisesti aina ok; itse tosin kuulen siitä mielellään siksi, että löydän sitä kautta uusia blogeja. :)
marjis sanoi…
Vaikka arvonta on ohitse, pitää silti suositella vielä kirjaa. Luin juuri Jyrki Vainosen Tornit ja pidin siitä todella paljon. Omaperäinen ja mieleenjäävä kirja. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen