Ja arvonnan voittajat

Tulipas paljon hyviä kirjavinkkejä, kiitos kaikille! Kannattaa kysyä lukijoilta, eikä vain mesota siitä, mistä itse tykkää. ;)

Suoritin tieteellisen arvonnan numeroimalla vastaajat ja pyytämällä kollegaa valitsemaan kaksi numeroa: arpaonni suosi Arhi Finnsanityä ja anonyymiä, joka äänesti Veetiä ja kiusaajia.

Arhi ja anonyymi: lähettäkää jonkunlainen postiosoite sähköpostiini niin lähetän kutsun tiistaina tai heti kun saan osoitteen!

Ja sitten pari messuvinkkiä: tärkein vinkki on, että hakekaa esim. Stockalta messulehti ja rengastakaa sieltä itseänne kiinnostavat kirjailijaesiintymiset tai muut ohjelmat. ;)

Itse olen ympyröinyt mm. Laura Honkasalon esiintymisen (pe 17.30, takauma), perjantain Sähkökirja tulee -paneelin (klo 16 Mika Waltari), Kari Hotakaisen (pe 15.30 Hesarin osasto) ja Riku Korhosen (to klo 13.30. Aleksis Kivi). Yleensä en kuitenkaan mene juuri minnekään minne aioin, vaan ihan muualle, joten suosittelen go with the flow -taktiikkaa messujen excelöinnin sijaan. Eikä kannata unohtaa viinimessuja! ;)

Kommentit

Tuure kirjoittaa sanoi…
Hei Ina!

Sinnikkäästi markkinoin tätä lehteämme. Tule tervehtimään kirjallisuusklubiamme Suomen nuorisokirjailijoiden osastolle päivittäin klo 12.15-13. Olemme 14-16- vuotiaiden, kirjallisuudesta kiinnostuinen ryhmittymä, joka julkaisee omaa lehteään, Scriptoria. Olemme saaneet sen myyntiin akateemiseen, viime vuodenvaihteessa. Nyt ilmestynyt lehti on seitsemäs Scriptor, jota esittelemme kirjamessuilla.

ystävällisin terveisin
Tuure
Ina sanoi…
Hyvä sinnikäs vinkki, kiitos! Tulen, tosin aikaväli 12.15-13 voi olla haastava, mutta lehteänne kai on esillä muinakin aikoina osastolla..?
Tuure kirjoittaa sanoi…
Ei, koska pääsimme sinne ilmaiseksi, nuorisokirjailijoiden hyvyydellä, ja olemme itse asiassa vain tunnin, numerot tuossa väärinpäin 13.15 :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen