Inahtaja toivottaa hyvää pässeä!


Vielä luontovinkki pääsiäiseen: Juha Taskisen Paluu Saimaalle -teoksesta meinaa tulla itku jo ihan kantta katsomalla saimaannorppien surkean tilanteen takia. Oletan kirjaa edes näkemättä, että sen täytyy olla hieno. Taskisesta oli muutenkin tosi symppis haastattelu Hesarissa, joten saimaannorpalle kannatuspisteet. (Tämä on tunnepitoinen subjektiivinen arvio vailla mitään tietopohjaa.)
Tiedän tiedän, on muitakin pahasti uhanalaisia eläimiä, mutta kyllä se verkkoon hukkunut kuutti jaksaa surettaa jotain hämähäkkiä enemmän, ei voi mitään. Nythän saimaannorpasta on lumen puutteen takia tullut suuri ilmastonmuutoksen symbolikin, joten peukut pystyyn norpille!

Ei nyt lähdetä pääsiäiseen kuitenkaan itku silmässä, vaikka norpat kuolee, requiem pauhaa ja eletään kevätmasennuksen auvoisinta aikaa. Itse pakkaan kirjat ja sukset samaan kassiin ja lähden Lappiin hengittämään - hauskaa ja rentoa pääsiäistä! :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kyllä ne kuutin isoksi revähtäneet tummat silmät vaan osuu tarkemmin myötätuntosopukkaan kuin liitsaantunut tuhatjalkainen, oikeassa olet!

Haluaisinpa vain kiittää hyvästä blogista, jatka samaan malliin ja hyvää päästäistä!
Ina sanoi…
Kiitos kiitos lukijakiitoksesta, ilahduttaa arkeen paluuta - jatkoa piisaa, tällä viikolla on luvassa jänniä kuvioita kiinnostavan uutuuskirjan merkeissä, mutten kerro vielä tässä vaiheessa kaikkea.. ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen