Huumorinkukka äidille (äiti, älä lue tätä!)

Valo alkaa vaikuttaa ja bloggausvimma sen kun kiihtyy. Onneksi voitte lukea tai olla lukematta. ;)

Tuli työpöydälle pari vuotta myöhässä loistava äitienpäivävinkki erikoiskohderyhmälle: jos äitisi on vähän oudolla huumorintajulla varustettu kieli- ja kasvi-ihminen (kuten omani on - Olli-huumoristeja, kuten ehkä muistatte), osta hänelle perinteisen puutarhakirjan sijaan Napapaju.

Että mikä? Takakantta lainatakseni: "Herrojen sanaselityskerho sanoo kukkasin Sen, ja hyvin paljon muuta."Esimerkkejä: "Napapaju, tanssilattialla loppuillasta hetken mielijohteesta esitetty taivutus, joka meni omasta mielestä ihan hyvin." ;D Been there, done that!Toinen omakohtainen: "Miltonia, satojen vuosien ikäisen runouden aiheuttama ylevöitymisen ja erityisyyden tunne aloittelevassa kirjallisuudenopiskelijassa." Hihi.Asialla on tuttuja kielimiehiä: Jaakko Heinimäki, Kaarlo Kalliala, Vesa Sisättö ja Tero Norkola. Varoitukset: suositellaan vain sanaselityshuumorin ystäville ja naisille, jotka kestävät äijähuumoria.

Äiti: kun luit tämän kuitenkin, niin koita esittää yllättynyttä äitienpäivänä, jooko?Kommentit

marikki sanoi…
Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi! T: JUURIKAS
henkilö, joka sitkeästi vielä kymmenen pääkaupunkiseudulla vietetyn vuoden jälkeen puhuu kotiseutunsa murretta. Ei kanna huolta elannosta, kun on perinyt rutkasti metsää. Erään alalajin tuntee Jussi-paidasta.
Katja sanoi…
Mun mutsi tulee diggaamaan tästä. Kiitti vinkistä! :)
Ina sanoi…
Toivottavasti sitä muuten saa vielä jostain, kun on pari vuotta vanha, mutta jos ei kaupasta niin kannattaa kokeilla noita nettikirjakauppoja (esim. Uusi Kuu).

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen