Pokkarit kiertoon!

Sain meilitse kerrankin kiertokirjeen, johon oli pakko osallistua: pokkarikierrätystä! Ideana oli lähettää listan ekana olevalle joku oma pokkari, jota ei lue enää, pistää viesti lukeville ystäville ja sitten sopii vain istua ja odotella, että postiluukusta alkaa pudota pokkareita! :D

Tämä on niin kiinnostava empiirinen kokeilu, etten malta odottaa lopputulosta: jos pokkareita tulee, niin olisiko joukossa joku loistava löytö tai helmi, jota ei olisi ikinä itse ostanut - ja jos pokkareita ei tule, niin maailma on yhtä kyyninen paikka kuin ennenkin ja palaan takaisin "ei kiertokirjeitä, kiitos" -linjalleni loppuiäksi. ;) Raportoin miten käy!

Eilen putkahti sen sijaan työpostiluukusta päivän piristykseksi yksi aivan loistava kirja, jonka julkkari on huomenna (en kerro vielä mikä kirja!) - siitä lisää lähipäivinä, kun saan luettua loppuun.

Imagea haluaisin kiittää sen sijaan kirjallisuuden pitämisestä kiitettävästi trendikkään lehden agendalla: uusimmassa numerossa Juha Itkonen on puettu Bonoksi (ööh, en ole nyt tästä ihan varma, mielestäni Itkonen on ihqumpi ihan omana kirjallisena itsenään kuin rokkistarana...), jutussa hän avautuu mutkikkaasta suhteestaan Bonoon ja U2:een. Imagen uutena Itkosen kanssa vuorottelevana kirjakolumnistina on aloittanut lempparini Miina Supinen, mainiota!

Sitten siellä oli vielä ilahduttava arvio Riku Korhosen uutuudesta, jota kehuttiin, mutta se ei ollut pääasiallinen ilahtumisen syy, vaan seuraava lause Lääkäriromaanista: "Muhkea ja mahtava Lääkäriromaani oli kaiken syönyt sika --". AAMEN. ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
hei! miten tohon pokkarikiertoon voisi osallistua?? kuullostaa kivalta idealta.
Anonyymi sanoi…
Minäkin vannoutunut kiertokirjeiden karttaja otin osaa tähän Pokkarit kiertoon -juttuun. Pistän omani postiin tänään! Tosi hauska nähdä saanko yhtään pokkaria takaisin.
Ina sanoi…
Jotkut niitä todistettavasti siis postittelevat, joten jännä nähdä osuuko omaan luukkuun asti.. ;)

Anonyymi: jos haluat, niin lähetä mun s.spostiin (profiilitiedoissa) sähköpostiosoitteesi; voin liittää sut siihen mukaan, omasta kierroksesta ainakin yksi totesi, että jättää väliin, joten tilaa olisi uudelle osallistujalle!
Anonyymi sanoi…
Mäkin laitoin myös tänään pokkarin postiin - joku niitä siis ainakin saa :-)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen