Kirjapää

Onneksi on trendien ja netin aallonharjoilla ratsastavia (nuorempia) kollegoita: sain tänään vinkin järkyttävän addiktiivisesta ja mahtavasta nettitietokisasta nimeltä Älypää. Jos täällä on muitakin reliikkejä niin vahinko täytyy laittaa heti kiertämään - huipuinta siellä on nimittäin Älypään kirjallisuustietovisa!

Kirjastotaustaisen kollegan kanssa päästiin peräti Kirjastontäti-tasolle asti (kysymykset vaikeutuvat koko ajan, ja huom: ekasta väärästä peli loppuu). Itsekseni kaaduin omaan näppäryyteeni ja menin arvailemaan kirjaa, josta ei ollut hajuakaan ja tadaa! Sain tulokseksi kustantamon siivooja. ;D Ylpeys käy lankeemuksen jne.

t. Valopää

Ps. Jos jollekin jäi epäselväksi, pelaanko työkseni kaikki päivät nettipelejä niin en ihan: tämä empiirinen sosiaalisen median pelitutkimus kuului vankasti yhden oman arvauskisan suunnitteluun. Köh. Suosittelen kirja-alan ihmisille tätä muutenkin, Älypäästä oppii loistavia kirjallisuusknoppeja tai ainakin tajuaa (jälleen kerran), miten vähän maailman kirjoista tietää.

Kommentit

Anna sanoi…
On tosiaan aika addiktiivinen visailu. Mä lennän siitä koko ajan heti pois, saan arvioita "lukutaidoton", "kustantamon siivooja" ja parhaana ikinä "dekkarien ystävä"? Apua, luulin olevani lukenut ihminen? Ehkä olen lukenut vääriä kirjoja :D
Ina sanoi…
Hahaa! Se on myös taktiikkalaji, pitää käyttää vaan rohkeesti niitä vinkkejä ja pois sulkemisia.. Mutta kannustaa lukemaan lisää kun oma kuviteltu kirjaviisaus onkin näemmä pelkkää bluffia. Oih ja voih.
marikki sanoi…
Kyllä - pelatessa tajuaa jälleen kerran kuinka vähän tietää kirjoista.. Eka kerralla jo eka kyssäri oli niin paha että jäin lähtöruutuun, mutta toinen kerta toden sanoo! Nimim. Wanna-be-kirjailija

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen