Omituisuus-haaste vastaanotettu

Sain Mamalta joitain viikkoja sitten kiertävän blogihaasteen, jossa pitää listata 5 omaa omituisuutta ja lähettää haaste eteenpäin bloggaajalle (mielellään viidelle, jos keksii niin monta..).

Olen tätä pähkäillyt siitä asti, mutta koska kohtasin viikonloppuna kaikki fobiani sukelluskurssilla, päätin ottaa haasteen tähän väliin ja katsoa josko kirjoitusterapia auttaisi. Jos niiden julkinen paljastaminen veisi niistä vaikka parhaan terän..? Luen Kosmonautin kanssa päällekkäin sukellusoppikirjaa, eli aihe sivuaa harrastekirjoja pienellä aasinsillalla. Sukelluskirjat on muuten tosi kiehtovia. Hirveän helppo harrastus paperilla!

Siispä Inahtajan omituisuudet, top five:

1) En uskalla hypätä veteen. En pää enkä jalat edellä. Jos ihan pakko on, niin voin hypätä laiturilta tai altaan reunalta, mutta sekin on vastenmielistä. Korkealta hyppäämiset päätyivät aina katastrofiin jo kouluaikoina - veikkaan, että trauma onkin peräisin koulun uimakouluista.

2) En pidä syvistä enkä korkeista paikoista, vaikka rakastan lento- ja meridokumentteja. Syvä = vettä yli 2 metriä, korkea = kaikki mikä ylittää tunturin. Tästä fobiasta huolimatta olen sukelluskurssilla ja hiihtänyt Alpeilla monesti, joten omituisuus-näkökulma syntyy siitä yhdistelmästä. Olen siis vahvasti jalat maassa, pää ilmassa -ihminen.

3) Lempilimuni on Dr. Pepper. Tämä ei vaadi selityksiä, 95 % inhoaa sitä.

4) Vihaan kaikkea, mikä on tehty appelsiinista, itse hedelmää ja -mehua lukuunottamatta. Siis ei marmeladia, ei appelsiinisuklaata tai -jäätelöä, ei mitään muuta kuin appelsiinia streittinä, kiitos.

5) Olen valoaddikti. Käytän sekä kirkasvalolamppua että herätysvaloa ja kaikkia muitakin mahdollisia keinovaloja kaamoksen kestämiseen.

Näillä paljastuksilla siis tähän viikkoon - laitan haasteen eteenpäin Aminalle.

Kommentit

Katja sanoi…
Olisin voinut kuvitella että parinkymmenen vuoden tuntemisen jälkeen ei enää mainittavia yllätyksiä tule, mutta toi Dr Pepper oli uutta. :D
Ina sanoi…
Mä oonkin Dr Pepper -kaappifani, juon sitä ainoastaan yksin silloin tällöin enkä edes yritä tyrkyttää muille. ;) Ilmeisesti en ole ihan yksin, koska ei kai ne sitä sentään yhden harvoin juovan friikin takia valmista.
Anonyymi sanoi…
Haaste vastaanotettu. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen