Kirjahda - voita kirja!

Syksyn mittaan on kovasti piipitetty palkintoraatien valinnoista ja kaikkinaisesta epäoikeudenmukaisuudesta ja omituisesta mausta. Inahtaja on päättänyt korjata tilanteen julkistamalla käänteisen kirjapalkinnon, jossa palkitaan lukijat, ei kirjailijaa ja jossa arvovaltaisena raatina olette TE:

Ehdota vuoden 2008 Kirjahdus-palkintokirjaa, voit voittaa - kirjan!

Säännöt:

1) Vuoden Kirjahdus voi olla lajityypistä riippumatta mikä tahansa itseesi vaikutuksen tehnyt kirja, kotimainen tai ulkomainen, uusi tai vanha. Olennaista on, että haluaisit tehdä syystä tai toisesta juuri tämän kirjan muillekin lukijoille tutummaksi. Suotavaa olisi, että pidit kirjasta itse. Kirja voi olla tunnettukin (tai jo Inahduksessa käsitelty), mutta top ten Kirjahdus-listaan pääsevät luultavammin vähemmän media-huomiota ja listasijoituksia saaneet kirjat. Yhteenveto: ideana on hakea hyviä vinkkejä kirjoista, jotka jäivät lukijoiden mielestä turhan vähälle huomiolle.

2) Ehdotuksia pyydetään yksi per lukija. Ehdotuksen voi antaa myös nimettömänä kommenttikenttään alla, jolloin ovelampi lukija oivaltaa, että voi eri nimimerkeillä tai anonyymisti tehdä useamman ehdotuksen. Up to you, en diskaa ehdotuksia, joita epäilen saman tyypin tekemiksi. Huom: anonyyminä et luonnollisesti osallistu kirja-arvontaan.

Jos jaksat, laita pari (ja vain pari!) lausetta perusteluja miksi juuri tämä kirja teki vaikutuksen, muttei ole pakko.

3) Jos haluat osallistua kirja-arvontoihin, lähetä ehdotuksesi nimellä ja yhteystiedoilla (nimi + postiosoite) varustettuna Inahtajan meiliin. Huom: tiedot tarvitaan kirjojen postittamista varten, en julkaise ehdotuksia nimillä tai käytä yhteystietoja muutenkaan mihinkään. Pieni varaus: postitan kirjat vain kotimaan osoitteeseen kustannussyistä... Kerron voittajille voitosta meilitse.

4) Lähetä vuoden Kirjahdus-ehdotuksesi 14.12. mennessä.

5) Kaikkien nimellä ja yhteystiedoilla vastanneiden kesken arvotaan kolme kirjapalkintoa - paljastettakoon, että yksi näistä on Pauli Kohelo. Loput jouluylläreinä; kirjahtakaa! ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen