Kulttuuriteko nimeltä Come to Finland

Koska lukija suositteli Magnus Londenin Siperia-kirjaa aiemmin, uskaltaudun mainostamaan Londenin toista mainiota kirjaprojektia: hienoa Come to Finland -matkailujulisteteosta (jonka tekijöitä tunnen ennestään - suodattakaa siis kehuja oman arvionne mukaan). ;) Tässäpä mallia Suomi-kuvasta Stubbin brändityöryhmälle, sanon minä! Sitä paitsi kirjan ympärille on rakennettu loistava saitti ja pääasiassa tekijöiden oman innon voimin - no ilmankos.

Puuhakkaat tekijät ottivat ja avasivat äskettäin verkossa myös julistekaupan, josta voi ostaa kirjan julisteita - saitilta löytyy lisätietoja kirjasta ja tarinaa sen syntyprosessista.

Sivumennen sanoen uuden kodin "sisustussuunnitelmaan" on saatu mahtumaan massiivisen kirjakaapin lisäksi jo päätös taulujen korvaamisesta vanhojen kirjojen kansijulisteilla, joten itselläni on luontaista vetoa tähän nostalgiaan.

Pidän Come to Finland -teosta merkittävänä kulttuuritekona ja sitä paitsi mielettömän kauniina kirjana, joten jääviyssyytöksiäkin uhmaten suosittelen! :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Laitan pulinani nyt tämän jutun kommenttiin vaikkei juttuun liitykään.

Luin aamukahvilla Aamulehteä ja siellä on juttua Pirkkalan kirjaston kirjablogeista, joissa kirjoittajina on Pirkkalan kirjaston informaatikko ja nuorten kirjaston hoitaja. Blogeja voi kommentoida tai lähettää omia kirjavinkkejään. Eli perinteinen blogi, mutta yleisö on varsin heterogeeninen ja laaja.

Eli jos haluaa uutta näkökulmaa, niin kliketi klik: http://www.pirkkala.fi/blogit/

Mukavaa lauantaita :). Tämä jatkaa hommia.
Ina sanoi…
Näitä kirjastojen blogeja on itse asiassa nykyään enemmänkin ja kasvavalla tahdilla, kannattaa tsekata oman kirjaston sivut, suosittelen! Muutenkin monilla kirjastolaisilla on loistavia saitteja ja kirjastokohtaisia nettipalveluja ja vieläpä ilmaiseksi!

Siinä aamun kirjastomainos siis. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juha Itkonen: Huolimattomia unelmia

Anna Elina Isoaro: Rakkautta ja vasta-aineita

Luku, jossa päästään narsistisen itsetutkiskelun kautta lopulta huonojen kirjojen kisaan