Kirjamuumi ilmoittautuu

Kas, täällä taas. Näin se elämä heittelee - jos löysitte Lilystä tänne, en jaarittele aiheesta enempää, vaan kiitän, että seurasitte.

Lapsena muistutin persoonaltani pikku Myytä kaikin puolin. Nyt olen muuntautunut muumiksi, sekä fyysisesti että henkisesti. Syksyn mittaan on ollut pakko opetella ottamaan iisisti, lähiviikkojen ohjelmassa lähinnä sohvafilosofointia, verkkaista lukemista ja kirjoittamista ja päiväunia. Päivittäistä suklaa-annosta unohtamatta.

Sen jälkeen on kai luvassa Monty Pythonin sanoin: "And now, something completely different!" ;) Nähtäväksi jää, onko lukutoukkuus dominoiva geeni.

Kommentit

marjis sanoi…
Ei näköjään kannattanut poistaa tätä blogia luettujen listalta. :D Tervetuloa tänne taas vaihteeksi!
Ina sanoi…
Kiitti! :) kiva, jos muutos ei rasita pahasti, osoitteiden vaihtelu koettelee lukijoiden kärsivällisyyttä...
Jenni S. sanoi…
Mä en ikinä poista mitään, lisään vain uuden osoitteen. Niinpä sain heti kirjamuumin tervehdyksen, onneksi! :)
Joo, heti näkyi listassa, että Miina (MuumiIna) on palannut. :)
Sara sanoi…
Hei Ina and welcome back!

Nyt helpottuu kommentointi, yritin joskus Lilyyn kommentoida juttujasi, mutta ei aina onnistunut. Tsemppiä ja voimia!
Ina sanoi…
Kiva, että ootte täälläkin! :) Sara: kuulin muiltakin, että etenkin alussa Lilyn kommentoinnissa oli ongelmia, niitä kai saatiin sittemmin korjattua. Bloggerin etuna on Google ja massan voima - huomasin, että Google suosi Bloggeria Lilyyn verrattuna nettihauissa, mikä osin johtui siitäkin, että Lily oli uusi saitti. Osin se johtui ihan vain siitä, että Google todella suosii Bloggeria kävijämääristä riippumatta.

Oli silti kiinnostavaa huomata, että Google ei tosiaan ole se neutraali ja objektiivinen tiedonlähde, jona sitä usein pidetään.. ;)
Anonyymi sanoi…
Hei muumi!

Muistithan syödä riittävästi kuusenhavuja talvea varten? Jos et, niin ei se mitään. Tulossa on taikatalvi ja todennäköisesti olet hereillä koko talven ;)
Ihanaa saada sut takaisin tänne!

t håå måilanen
Ina sanoi…
:D kyllä olen tankannut havuja ja suklaata niin että pärjää! Ja tosiaan talviunetkin oon nukkunut ennakkoon, että eiköhän tässä pysty "helposti" valvomaan tonne huhtikuuhun... Unen määrän huomannette sitten suorassa korrelaatiossa postausten laatuun.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen