Viimeinen luku, jossa Inahtaja potee suurta haikeutta ja saa tipan silmään

Voi kauhia.

Tämä on viimeinen postaus täällä. Oijoi sentään. Mistä tämä haikeus nyt pukkaa, vaikken edes lopeta mitään, siirrän vaan... Sitä kutsutaan muutosvastarinnaksi ja se yllättää meidät kaikki. Aina.

Toisin sanoen Inahduksella on nyt uusi koti. A-lehtien verkkomedia Lilyn soft launch alkoi tänään - suomeksi se tarkoittaa sitä, että avataan netissä vähän keskeneräinen saitti ja katsotaan mitä tapahtuu. Se on nykyaikaa. Tekijät pääsevät testailemaan sivustoa, valittamaan ongelmista ja kutsumaan lukijoita mukaan etsimään ongelmia ja valittamaan niistä. Jotka toivottavasti korjataan ennen virallista lanseerausta 14.2.

Tiedän - kun minä olin nuori, asiat tehtiin valmiiksi ja kerrottiin vasta sitten, mutta ei enää. Niinpä toivotan teidät, rakkaat lukijat, tervetulleeksi käymään uudessa osoitteessa ja kertomaan, jos joku tökkii, kehuakin saa. Yhden ongelman löysin itsekin: en osannut siirrellä kuvia omin päin, joten parin (vanhan) kirjapostauksen alussa näkyy vain kuva, vaikka pitäisi olla kuva ja ingressi. Tsekkaan, saako sen fiksattua.

Inahduksen uusi osoite on tämä: www.lily.fi/palsta/inahdusHuomaatte, että näyttää melkein samalta paitsi tyhjemmältä, kunnes ehdin postailla lisää. Tämä blogi säilyy täällä arkistona niin kauan kunnes blogger hukkaa sen bittiavaruuteen - en siirrä tekstejä tai hävitä sivustoa, siihen ei ole mitään syytä. En vain päivitä tätä enää.

Yksi haaste lukijoiden kannalta tässä on: ne, jotka ovat bloggerin lukijoita eivät saa bloggeriin enää syötteitä päivityksestä - se pitäisi tehdä sivun RSS-linkin kautta omaan selaimeen. Toivottavasti ette unohda mua silti. (Mainittakoon, että kun perustin Inahduksen sivupalkin blogger-lukijoita oli pitkään yksi, sekin ystävä. Sitten tuli pari lisää. Pitkään oli 20. Yhtäkkiä 50. Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt, että sivupalkissa on lukijoita 90, olisin repinyt pelihousuni ilosta. Puhumattakaan siitä, että joku maksaisi mulle jotain blogin pitämisestä. Ihmeellistä on elämä! ;)

Lilyssä on myös uusia yhteisöllisiä juttuja tähän verrattuna: kuka tahansa voi rekisteröitymällä perustaa sinne ilmaiseksi oman palstan mistä tahansa haluaa - vaikka kirjoista! ;) Kommentointi ja lukeminen on myös täysin vapaata eikä edellytä rekisteröitymistä.

Se onkin ainoa huoleni: toivon, että tulette käymään ja kommentoimaan jatkossakin! Keskustelu täällä on ollut tasokasta, kiinnostavaa, hauskaa ja virkistävää. Kiitos siitä! Masennun, jos katoatte.

Muuten tämä on aika jännää.

Ettehän unohtaneet, että osoite on: www.lily.fi/palsta/inahdus

Kiitän ja kumarran, näkemisiin! :)Kommentit

Jenni sanoi…
Hyvää matkaa Lilyyn! :) Mä pysyn ainakin lukijana, kävin jo muutama päivä sitten katsomassa, onko Inahduksesta tietoa Lilyssä. Ja nyt klikkaan heti tuota kertomaasi linkkiä...
Jori sanoi…
"Lilyssä on myös uusia yhteisöllisiä juttuja tähän verrattuna: kuka tahansa voi rekisteröitymällä perustaa sinne ilmaiseksi oman palstan mistä tahansa haluaa - vaikka kirjoista!"

Miten tuo siis eroaa bloggerista, ei tämäkään tiettävästi mitään maksa ja riittää, että on "kuka tahansa"?
Katja sanoi…
Ehdoitus: Lisää tää Blogilistalle niin tilaan sieltä?
Onnea uuteen matkaan! Joskus on uskallettava aloittaa ja se voi tarkoittaa myös toisen asian päättymistä! Tulen ilolla seurailemaan kulkua Lilyssä.
Onna sanoi…
Myös täältä vieno toive Blogilistalle lisäämisestä. Ja onnea "uuteen kotiin"!
Mari A. sanoi…
Kiva! Löysin lilystä myös toisen blogin täysin eri aiheesta. Jään seuraamaan useampaa blogia, vaikka muistelisin, että tuon lilyn kohderyhmä taisi olla nuoret aikuiset. Mutta, minä olenkin ikinuori =O
Ina sanoi…
Jori: ilmaisin vähän epäselvästi - se on mun ymmärtääkseni uutta mediatalojen rakentamissa verkkolehdissä tai medioissa. En ole sinänsä tutkinut asiaa, mutta näin yhtenä vapaana linjauksena ilmoitettiin: useimmiten jonkun tahon perustamat ja maksamat saitit valitsevat, ketkä sivuille voivat perustaa oman blogin tai palstan. (Bloggerhan on työkalu, ei saitti tai verkkolehti - vrt. vaikka verkko-Hesari) Eli Lilyn valitsemien ja suosittelemien lisäksi sivustolla voi kuka tahansa alkaa pitää omaa blogia ja saada sille lisää näkyvyyttä, jos lukijat tykkäävät.

Kiitos fiksut lukijat taas, kas kun en tajunnut tota Blogilistaa itse.. ;) Lisään!

Nyt pitäis enää ehtiä lukea kirjoja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen