Avain-uutisia :)

Rakkaat lukijat! Ihania kevätuutisia, jotka saan VIHDOIN viimein kertoa teillekin! :) Olen viestintä- enkä salailuihminen, joten on ollut kyllä haastavaa pitää kaikkea innostusta salassa ja omana tietona. Yksi ystävä kommentoikin, että no tää nyt selittää sen, miksi oot ollut uskomattoman busy mutta ihan liekeissä koko kevään. Aivan.

BTJ, jossa olen siis töissä on ostanut kustannusosakeyhtiö Avaimen 1.6. alkaen: mikä parasta, Avaimen toimari Anna-Riikka Carlson tulee meille töihin jatkamaan uraansa kustantajana.

Nyt on niin tiukka päivä, että en ehdi kertoa enempää, mutta julkistimme asian eilen Avaimen kevätjuhlissa - Parnassossa kiva uutinen asiasta, samoin Ylellä ja Hesarissa jos asia kiinnostaa.

Eniten suosittelen kuitenkin eilisissä bileissä kuvattua videota, jossa on pätkä mm. Elina Hirvosen teini-iän angstirunosta - anarkiaa oli ilmassa.. ;D

Palaan viimeistään illalla asiaan!

Kommentit

Anna Kortesalmi sanoi…
Turun Sanomien artikkeli oli valoisa ja paljon Hesarin paperijuttua asiallisempi:
http://www.ts.fi/online/kulttuuri/124734.html
Reeta Karoliina sanoi…
Hauska video, teillä näyttää olleen hauskaa :-) Onnittelut vielä!

Olen kuullut tuon Hirvosen nuoruuden runon aikaisemminkin esitettynä, sieltä löytyy sydänverta oikein kunnolla! Hirvonen on ihmisenäkin (eikä vain kirjailijana) oikein ihana :-)
Ina sanoi…
Kiitos Anna linkistä, TS-juttu oli tosi kiva! Ja siellä oli myös iso, ihana haastattelu Seija Vilénistä ja Mangopuusta - kirjailijat on muutenkin tässä se kustantamoja olennaisempi asia, kirjailijoita ja lukijoita vartenhan kustantamot tavallaan on...

Elina(kin) on lyhyen tapaamisen perusteella ihana! En voi varmaan enää ikinä kirjoittaa Elinasta mitään, koska olen liian hurmaantunut persoonasta. ;)

Tällä viikolla kaikki on näemmä ihanaa paitsi tulivuori.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen