Rakkaudesta kirjaan

En oikein pystynyt kesällä seuraamaan Ylen 10 kirjaa rakkaudesta -sarjaa, mutta muutaman jakson perusteella kiinnostavuus vaihteli aika paljon esiintyjistä riippuen. Tänään on joka tapauksessa ihan must-jakso; Märta Tikkanen on kutsunut Eva Dahlgrenin ja Jörn Donnerin ja jos tästä ei tule kiinnostavaa debattia, niin sitten ei mistään. Tänään Ylellä klo 21 (kerrankin kiitän äänittävää digiboksia, koska Madonnaa en kuitenkaan voisi jättää väliin edes tämän takia ;).

Palaan myöhemmin kirjasyksyn uutuuksiin, mutta jos haluatte jo kurkistaa, mitä tuleman pitää, niin katsokaa Ylen uutinen. Ei näytä ihan huonolta: Westö, Fagerholm, vakio-Tervo uudella konseptilla, Riikka Pulkkisen kakkoskirja ja vaikka mitä muuta.

Ajoittain on täälläkin kyselty book crossingista ja ihmetelty, mitä tehdä pokkari- ja kirjavuorille. Hesarissa oli tällä viikolla juttua kirjastojen aloittamasta book crossingista (eli hyllystä, josta voi ottaa kirjan ja tuoda jonkun oman tilalle). Kokemukset ovat olleet hyviä, joten toivotaan, että homma laajenee.

Lopuksi hieno aasinsilta takaisin otsikkoon.
Jos olet aina ihmetellyt, mikä kirjoissa maksaa tai haaveillut salaa oman kustantamon perustamisesta niin suosittelen lukemaan ensin yhden avautumisen aiheesta: suuresti ihailemani Avain-kustantamon perustaja Anna-Riikka Carlson tuulettaa aika railakkaasti Kiiltomadon pääkirjoituksessa ja sanoo pari sellaistakin asiaa, joita harvemmin alalla sanotaan ääneen. ;) Jo otsikko on aika riipaiseva: Kun rakkaus ei riitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen