Onnea Päiville!

Inahduksen kesäkisan voitti Päivi, jolle lähtee postissa Länsimaisen kirjallisuuden historia - onnea voittajalle, joka palaa varmasti lomalta kävelevänä kirjallisuuden historiana! ;)


Teen lähiaikoina listan kaikkien vastaajien suosikkilomakirjoista, mutta sitä ennen otteita Päivin tunnustuksista ja lempparikirjoista, joita oli monta:


"Kesäloma alkaa aina jollain ärtsyn romanttisella englanninkielisellä rakkausromaanilla, minkä kannessa on mielellään pitkä, tumma ja komea mies. Tämän aivojentyhjennyksen jälkeen työasiat ovatkin jo aika kivasti jääneet mielestä ja voi alkaa lomailemaan ihan rauhassa. Tämä pahe tietenkin nolottaa. ;)


Parasta kesälomalukemista on sellainen kirja, jonka voi jättää vähän keskenkin ja käydä vaikka kalassa. Jo kerran pari luetut kotimaiset dekkarit, esim. Leena Lehtolainen, Jarkko Sipilä tai Reijo Mäki ovat kovia nimiä. Muutama vuosi sitten aloin kesälomani lukemalla Stieg Larssonin trilogian osat 2 ja 3 ruotsiksi. Aivan ihanaa, mutta niihin joutui keskittymään liikaa, eli koko muu perhe jäi täysin paitsi kesälomaäidin huomiota. Teini-iässä tuli luettua hienoja klassikoita, mutta nyt en niillä jaksaa kesälomaani häiritä."
Inahtaja kiittää kaikkia kisaan osallistuneita, perästä kuuluu!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen