Inahtaja toivottaa joulurauhaa!


Sofi Oksasen Puhdistus pääsi jo Fingerporiin! ;) Toivottavasti saatte tekstistä selkoa. Hesarissa oli tänään kaiken lamauutisoinnin keskellä ihanan optimistinen juttu siitä, miten kirja voi yleensä taantumassa hyvin: tähän sanomaan uskomme jatkossakin!
Vetäydyn hurjan kirjapinoni kanssa joulu- ja lukulomalle ja irrotan itseni piuhoista, että ehdin lukea ja ennen kaikkea tehdä Asioita - palaan arviolta 2.1. Inahdukseen täynnä patoutunutta sanottavaa, blogattavaa ja arvioitavaa. Sillä välin suuri kiitos mielenkiinnostanne tähän asti ja nauttikaa mahdollisuudesta vetäytyä virallisesti viltin alle hyvän kirjan kanssa!
Rentouttavaa joulua ja kirjallista uutta vuotta - palataan linjoille parin viikon kuluttua! :)

Kommentit

Katja sanoi…
Ihanaa joululomaa ja keep up the good work 2009! Kiitos sinun, että olen jopa tänä syksynä elvyttänyt lukuharrastukseni. :)

Ps. Sain muuten just Poikani Kevinin luettua ja tuota olihan se. Puidaan joku kerta viinilasillisen äärellä.
Ina sanoi…
Sehän meni nopeasti! Palataan Keviniin ja muihinkin kuvioihin, Mamalle vielä erikoiskiitos blogi-tartunnan tarmokkaasta levittämisestä ja samoin hauskaa ja relaa joulua! :)
Mimole sanoi…
Heippa,

kiitos paljon kivasta blogista, jota olen tästä syksystä alkaen seurannut. Keep up the good work ja hyvää joulua!
Anonyymi sanoi…
Kiitos loistavasta blogista. Oikeen mahtavaa ja rauhallista joulua. Nauti ansaitusta lomasta :). Me vakkarilukijat jännätään, et millä kirjalla aloitat ens vuoden bloggaamisen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Julkkareiden jälkeen