VITSI

Jumprahuiti! Kollega ilahdutti kertomalla perjantain kunniaksi keksimänsä vitsin:

- Mikä on täydellisen nettisensuurin määritelmä?
- Ei Inahdustakaan.

;D Olen erittäin otettu tästä kunniasta - taidanpa ottaa illalla yhden Itkosen novellin ja lasillisen punkkua ekan Inahdus-vitsin kunniaksi, ottakaa tekin (lasi punkkua ja hyvä kirja siis muuten vaan)!

Cheers!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tämä oli niin hyvä ehdotus, että aion sen toteuttaa kunhan tuntisuunnitelma harjoitustuntia varten on valmis. Punkun kaveriksi taidan Itkosen sijaan ottaa Kotilaisen ja Vartevan kasaaman kokoelman Maailman vaiken kieli.

Ihana kun jaksat bloggailla näin ahkerasti. Oikeen mukavaa viikonloppua :)
Ina sanoi…
Laitapa kommenttia jos tuumaat, että sitä olisi syytä vilkaista Inahdukseenkin? Samoin hauskaa viikonloppua! :)
Anonyymi sanoi…
Tuo Maailman vaikein kieli on oikeen mielenkiintoinen jos kieli kiinnostaa. Toimittajina Lauri Kotilainen ja Annukka Varteva (SKS:n toimittama). Kirja koostuu Ilta-Sanomissa 1998-2001 ilmestyneistä kielipakinoista. Itse en kyllä ihan kaikkia luokittelisi pakinoiksi ja osa saattaa kielestä kiinnostumattomille olla vähän tylsiä. Omaa mielenkiintoa lisää se, että osan kirjottajista tuntee ihan henkilökohtaisesti (ovat omia proffia tai lehtoreita). Erityisesti Päivi Rainòn teksti sivulla 127 kolahti.

Vielä enemmän viime aikoina on kuitenkin kolahtanut muutama ihan muu kirja. Erityisen koskettava on ollut erityisopettaja Torey Haydenin kirja Tiikerin lapsi, jota en kyllä suosittele, jos kaipaa vain höttölukemista eikä halua jäädä pohtimaan maailmaa. Haydenin muutkin kirjat ovat erittäin hyviä. Viime viikolla luin opintojen pakottama Ray Bradburyn kirjan Fahrenheit 451, ja ihastuin! Jo koko kirjan alkuasetelma kuulostaa pelottavalta: maailma, jossa palomiehet polttavat taloja, joissa on kirjoja...
Ina sanoi…
Hyvä, kiitos vinkeistä - lisää lukulistaan, jossa Hayden on ollut jo pitkään: en tiedä miksi en ole lukenut niitä silti. Luulen, että aihepiiri on tuntunut liian raskaalta, mutta kyseessä on kuitenkin aika merkittävä laajempikin ilmiö, täytyy tutustua!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Zimbabwe saaristossa: Petina Gappah

Paluu menneisyyteen

Päivä työssäni: kurkistus Leïla Slimanin kulisseihin