Kuuminta hottia!Omg! (=oh my god)


Nyrok Dolls räjäytti kyllä kirjamessupankin. Aivan mahtava keikka! Huomaa kyllä, että ovat treenanneet tosissaan sitten viime vuoden keikan; tänä vuonna kuulemma peräti 4 kertaa! Seuraa hämäriä paparazzi-kännykkäkuvia (managerin luvalla, toki) sekä kuvaus Suomen kirjallisimmalta keikalta, että pääsette tunnelmaan:

Nyrok Dollsissa veivaavat siis Pasi Heikura, Juba Tuomola, Kjell Westö, Mauri Kunnas, Arto Nyberg (joka osaa soittaa myös huuliharppua!), Aku Syrjä (kyllä, Epuista), Reidar Palmgren (vieraileva stara) ja ainoana naisena Silja Sillanpää, josta miehille ei tarvitse sanoa muuta kuin ”katti matikainen” - ymmärtävät kuulemma (hot hot hot).

Viimeistään siinä vaiheessa kun Reidar Palmgren hyökkäsi lavalle heittämään ääricoolisti (ja paino nyt sanalla Coolisti) Smoke On the Waterin ja Kjell komppas taustalla, tämän kirjallisuustieteilijän polvet veti vatkulia, kuulkaas. Viis hunkseista, Nyrok Dolls rulaa!!

Ystävätär (historioitsija) siinä siunaamaan rillit huurussa (itse olin puhekyvytön, kerrankin): ”Pääsispä kerran elämässään Tavastian bäkkärille ja se ois tänään!!”
Nähtiin sitten bändin poikia baarissa myöhemmin ja avauduttiin parin siiderin rohkaisemana tästä bäkkäriasiasta, johon pojat: ”No siellä me istuttiin tuoremehujen kanssa ja odoteltiin josko faneja löytyis vaikka yksi kappale. Oisitte vaan tulleet ja työntäneet oven auki.”

Tämä, rakkaat ystävät, on humanismin historiaa.


Encore vedettiin jo ilman takkeja!


Ooh, Reidar!Arto osaa laulaa!

Kommentit

Katja sanoi…
Siis nämäkö pölyisen kirja-alan bileet?! En usko. ;)
Ina sanoi…
Sanos muuta!! Mähän sanoin että tää on kuuminta hottia kirja-alalla! ;D

Unohtui muuten kertoa yks kohokohta: Silja veti Wie ein Jungfraun saksaksi - Kjellin saksannos siis Like a Virginistä, ihan hillitön setti. Mama mukaan seuraavalle keikalle, sulla on sentään oikea Tavastia-menneisyyskin!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hilppa kertoo tulevaisuuden

"Method Ina": Iltavillien lasten äänikirjarauhoitus

Pamela Druckerman: Kuinka kasvattaa bébé